DJ Fenner se oprostio od Širokog

Amerikanac napustio Pecaru

DJ Fenner se oprostio od Širokog

Saradnji između HKK Široki i DJ Fennera došao je kraj, potvrdili su iz tabora novog prvaka BiH.

Ovaj američki košarkaš na Pecaru je stigao u martu iz finskog Vilpasa, ali nakon nešto manje od pola godine odlučio je da spakuje kofere i napusti redove Širokog.

DJ Fenner se putem svog Instagram profila oprostio od svog sada već bivšeg kluba, pritom ne skrivajući da bi se volio nekada vratiti u Široki.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

"Široki, volim vas, nedostajat ćete mi svi. Hvala vam što ste mi dali priliku i hvala za uspomene", napisao je, između ostalog, ovaj playmaker.

Tokom epizode u Širokom navijače je DJ Fenner osvojio svojim karakterom i igrama, a ranije je, podsjetimo, u Evropi igrao za pomenuti Vilpas, mađarsku Albu Fehervar i grčki Ifastios Limnou.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi