Dobra partija Teletovića u novom porazu Phoenixa

San Antonio slavio u Phoenixu

Dobra partija Teletovića u novom porazu Phoenixa

Košarkaški bh. reprezentativac Mirza Teletović pružio je veoma dobru partiju u porazu Phoenix Sunsa od San Antonija (111:118). 

San Antonio je sinoć u Phoenixu stigao do nove pobjede i tako produžio agoniju Sunsa kojima je ovo bio čak jedanaesti poraz u nizu, a gostujuću momčad do pobjede je vodio Tony Parker koji je ubacio 22 poena, dok su Patty Mills i LaMarcus Aldridge dodali 21, odnosno 19. 

U redovima Phoenix Sunsa najefikasniji je bio Alex Len koji je upisao 23 poena, a naš Mirza Teletović je za 29 minuta na parketu postigao 14 poena i pritom je imao četiri skoka, tri asistencije i jednu ukradenu loptu.

Ovom pobjedom San Antonio Spurs se učvrstio na drugom mjestu Zapadne konferencije, dok je Teletovićev Phoenix na pretposljednjem mjestu u istoj konferenciji sa 14 pobjeda i 42 poraza.

NBA: 

Phoenix Suns - San Antonio Spurs 111:118



NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi