Navijači priredili ludnicu u Beogradu: Spektakularan doček za košarkaše Srbije!

Okupio se veliki broj navijača

Navijači priredili ludnicu u Beogradu: Spektakularan doček za košarkaše Srbije!

Esmer Oštraković

Fenomenalne scene stižu iz Srbije, gdje se veliki broj navijača skupio kako bi dočekao košarkaše Srbije nakon sjajnog rezultata na Svjetskom prvenstvu.

Naime, reprezentativci Srbije su prvo u 19 sati imali prijem kod predsjednika Srbije Aleksandra Vučića.

Sat vremena nakon toga priređen im je doček ispred Skupštine Beograda.

Košarkaši Srbije napravili su pravo čudo na Svjetskom prvenstvu, te su na kraju završili kao drugoplasirani.

Iako su imali priliku da završe kao prvi na svijetu, izgubili su od Njemačke, ali naravno da neće biti nezadovoljni rezultatom koji su napravili.

Oglasi

Sve što su uradili košarkaši Srbije prepoznala je i Vlada ove zemlje koja je danas donijela odluku o nagradama za reprezentativce.

Tako će svaki od reprezentativaca Srbije dobiti nagradu od po 25 hiljada eura, a nagradu će naravno dobiti i selektor Svetislav Pešić.

Potražite više informacija na temu FIBA Svjetsko prvenstvo:

Reprezentacija Srbije bila je jako blizu da napravi pravu senzaciju i da bude prva na svijetu, ali ih je u finalu zaustavila Njemačka.

Naravno tu spada i najbolji igrač NBA lige Nikola Jokić koji je mnogo nedostajao posebno u tom finalu sa Njemačkom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi