"Doktor mi je rekao da mi praćenje Dončića pomaže kod epilepsije..."

Džinovsko srce Luke Dončića

"Doktor mi je rekao da mi praćenje Dončića pomaže kod epilepsije..."

Edmir Škorić

Luka Dončić opet je pokazao da ima veliko srce.

Dončić je s 31 poenom Dallasu protiv Brooklyn Netsa obezbijedio novu pobjedu, a na tribinama ponovo oduševljenje zbog Slovenca koji igra u MVP modu.

Luka, kojeg sve više obožavaju i u Dallasu, ali i širom svijeta, nije mogao a da sinoć ne primijeti natpis koji je imao jedan dječak na kartonu podignutom u zraku: "Doktor mi je rekao da mi praćenje Luke Dončića pomaže kod epilepsije. Već devet mjeseci sam bez napada".

S ovim transparentom mladi Amerikanac brzo se lansirao u svjetske medije, a Luka je tokom zagrijavanja dokazao da ima džinovsko srce, pa je jednom od pomoćnih trenera zatražio da ode do dječaka i da ga doprati do parketa.

Tako se malac upoznao s Lukom, dobio je i neki poklon, a o ovom potezu Dončića pišu brojne medijske kuće u svijetu.

Top Komentari

larokblum
To su te sitnice, znaci i klincu a i Luki. Svaka čast!!!
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti