Dončić imao nezgodu u centru Ljubljane, ali sve se sretno završilo

Izgubio novčanik

Dončić imao nezgodu u centru Ljubljane, ali sve se sretno završilo

E. Škorić

Luka Dončić već izvjesno vrijeme provodi u rodnoj Sloveniji, prije nego se vrati u Dallas.

Kako je NBA sezona zaustavljena zbog pandemije koronavirusa, tako se i Dončić vratio u Ljubljanu i tamo individualno radi, čekajući neke konkretne inforamcije oko nastavka sezone, kako bi se vratio u SAD.

No, u centru Ljubljane je ovih dana imao malu nezgodu jer je izgubio novčanik u jednom tržnom centru, ali na sreću, svi dokumenti, kartice i novac koji je imao su mu spašeni jer je ubzro neko pronašao novčanik i vratio.

Luki je vraćen novčanik, a vjerujemo da je pošteni građanin Ljubljane dobio određenu novčanu naknadu od zvijezde Mavericksa.

Top Komentari

Penderinos
Prema nezvanicnim informacijama pošteni građanin Ljubljane je dobio novčanik (pun love) kao znak zahvalnosti
0 2
Turgut2
Nezgoda ja reko nešto ozbiljno a ono pare u pitanju. Allah-allah kakvo zafrkavanje nas. Jok vala zadnji put na ovom -/((-()/$&
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi