Dončić: Jokić? Uh, ne znam šta da kažem...

Samo riječi hvale za centra Denvera

Dončić: Jokić? Uh, ne znam šta da kažem...

Fenomenalni slovenački košarkaš Luka Dončić sinoć je imao okršaj sa srbijanskim centrom Nikolom Jokićem, iz kojeg je izašao kao gubitnik.

Iako je Dončić pružio još jednu izuzetnu partiju postigavši 23 poena uz 12 asistencija, ostao je u sjeni Jokića koji je ubilježio 32 poena i 16 skokova. Uz to, Denver je i savladao Dallas sa 126:118.

Nakon završetka utakmice, novinari su upitali Dončića šta misli o svom kolegi Jokiću, o kojem je Slovenac imao samo riječi hvale.

"Jokić? Uh, ne znam šta da kažem... Nevjerovatan igrač, teško ga je zaustaviti. Sa takvim tijelom može da hvata skokove, postiže poene, ma sve. Baš ga je teško zaustaviti", govorio je Dončić.

Inače, nakon završetka susreta u Pepsi Centru su se Jokić i Dončić prijateljski pozdravili i ispričali na parketu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi