Spektakularni tandem u najavi: Leonard i Dončić postaju saigrači

Sprema se pakleni duo

Spektakularni tandem u najavi: Leonard i Dončić postaju saigrači

A. Čaušević

Sezona za LA Clipperse je završila sredinom sedmice nakon eliminacije od Phoenix Sunsa i mnoga su pitanja iznad ekipe iz Los Angelesa. 

Jedna od tema koja se mora riješiti je budućnost Kawhija Leonarda pošto odlični košarkaš nije potpisao novi ugovor s Clippersima.

Od dolaksa u tim očekivalo se da Loenard odvede ekipu u "obećanu zemlju", baš kao što je uradio sa Toroto Raptorisma, ali su ga povrede spriječile u tome.

Upitano je da li će Kawhi potpisati novi ugovor, a za sada ozbiljan interes pokazuju dvije franšize. Riječ je o Dallas Mavericsku i Miami Heatu.

Najozbiljniji kandidat za dovođenje Leonarda je franžisa iz Dallasa pogotovo nakon što je novi generalni menadžer Mavsa postao Nico Harrison koji je u odličnom odnosu sa američkim košarkašem.

Mnogi smatraju da Luki Dončiću treba još jedan superstar kako bi Mavse odveo do NBA titule, pogotov nakon neuspjeha Kristapsa Porzingisa o čijem odlasku se ozbiljno piše.

Top Komentari

Blablsblblabl_s
Gledati Luku i Leonarda bi bio vrh,ali to ce biti nemoguca misija,iako je Free Agent,veliko je rivalstvo izmedju Dallasa i La Cliperssa,smatrao bi se velikim izdajnikom,najrealnije opcije su mu Miami,Golden State i eventualno podmladjeni Knicksi,a mozda cak i povratak u Toronto je realnija opcija od Dallasa.
2 0
Famoza
Blizi je Lillard mavsima nego Leonard
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti