Bivši trener Grizzliesa i Netsa se okomio na Slovenca

"Dončić samo pravi prazne brojke dok njegova ekipa gubi utakmice"

6

Komentari (6)

criticos
Young sa Hawksima 29:53, a Doncic sa Mavsima 33:49. Okomili se na momka jer gdje će neki evropljanin biti bolji od amerikanca. Pa amerikanci su nadnacija.
Mirko
Dobro ,oni u Americi malo drugačije gledaju na to od Europljana.Ja bih se mogao čak i složiti sa njim djelomično.Luka igra odlično ali ako ekipa zbog toga pati onda tu nešto treba mjenjati ali za to treba malo detaljnija analiza
mostarac1964
ima razloga zasto on nije vise trener a I Luka nije prave boje koze ZA njega. A sto se tice Lukine kosarke 70 % igraca I pravih strucnjaka mu je vac dalo titulu najbolje mladog igraca u NBA.
Blueboy
Pa nemoze Doncic da ubaci poena koliko njegovi mogu da prime koseva
Zoilomas
Hahaha cuj Young ima uticaje na rezultatke Hawksa, eto Doncic nema jel?? haha ovaj nema pojma kud hoda a kamo li ko kako igra i sta zasluzuje!
Zoilomas
Ako neznam ja onda si ti tu, nesikiram se ;)
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.