Dončić u najboljoj petorci

Dončić u najboljoj petorci

E. Škorić

Izabran je idealan košarkaški tim na turniru u Tokiju na Olimpijskim igrama.

Sjedinjene Američke Države su u finalu pobijedile Francusku i stigle do zlata, dok je u meču za treće mjesto Australija bila bolja od Slovenije.

MVP turnira je Durant, koji je zaista bio vrhunski tokom Igara, a pored njega u idealnoj petorci su još Luka Dončić, Ricky Rubio, Patty Mills i Rudy Gobert.

Nema šta, svi nabrojani zaslužili su ovo laskavo priznanje, iako dvojica od petorice nabrojanih nisu osvojili nijednu medalju.

Top Komentari

maldini3145
Cuj najboljoj petorci,covjek igra najbolju kosarku trentuno na planeti,nesebicno i niko mu nista ne moze.Dao mu Bog samo zdravlja,koja crna petorka
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti