Donovan Mitchell: Već sada smo spremni za novu sezonu

Bek Jazza je nestrpljiv, no čekat će barem do januara na novu sezonu

Donovan Mitchell: Već sada smo spremni za novu sezonu

Utah Jazz eliminiran je u ovogodišnjem NBA doigravanju od Nuggetsa nakon što su vodili 3:1 u seriji. 

Posebno razočaran i utučen nakon poraza od Denvera bio je fenomenalni bek Jazza Donovan Mitchell koji je u intervjuu za ESPN izjavio kako se osjeća već spremnim za novu sezonu. 

"Mi smo već spremni za novu sezonu" - kazao je Donovan Mitchell i dodao:

"Neka počne kad god, ako treba i odmah idući mjesec. Mislim da smo svi jednako 'nabrijani' i da skoro svi isto razmišljamo. Siguran sam da kad ovo govorim kažem u ime većine momaka u timu, pa čak i trenera. Mi smo spremni da krenemo iznova tražiti svoju priliku" - kazao je Mitchell i istakao kako je ispadanje od Denver Nuggetsa poslije 3:1 u seriji još više motiviralo i njega i suigrače da u idućoj sezoni odu dosta dalje. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi