Aleksić produžio ugovor sa Mladosti
FOTO: FIBA

Odlične vijesti za tim iz Mrkonjić Grada

Aleksić produžio ugovor sa Mladosti

E. Dindić

Ponajbolji košarkaš Mladosti iz Mrkonjić Grada vraća se nakon neugodne povrede.

Đorđe Aleksić dugogodišnji košarkaš Mladosti iz Mrkonjić Grada produžio je ugovor sa ovim klubom.

Aleksić je prošao sve omladinske selekcije Bosne i Hercegovine, a godinama je ponajbolji košarkaš kluba iz Mrkonjić Grada. Međutim zbog povrede prošlu sezonu je propustio, a u ovoj sigurno je da će predstavljati najveće pojačanje ekipe Mladosti u novoj sezoni Premijer lige Bosne i Hercegovine za košarkaše.

“Poslije skoro godinu dana pauze, zaista je lijepo ponovo imati priliku zakoračiti na naš parket i igrati za klub u kojem sam odrastao. Ovaj klub mi je dao mnogo toga i zaista ću se potruditi da sve to vratim svojom igrom i zalaganjem”, rekao je Aleksić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi