Đorđević: Moramo to prestati raditi...

Srbija upisivala visoke pobjede

Đorđević: Moramo to prestati raditi...

Edmir Škorić

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević rekao je da je njegova ekipa u meču protiv Filipina imala dobar pristup.

Srbija je razbila Filipine sa 126:67 u drugom kolu grupne faze Svjetskog prvenstva u Kini.

"Imali smo dobar pristup, ozbiljan koliko je mogao da bude. To je najvažnije što smo tražili od igrača, odradili su to. Znamo smo da će treća utakmica ključna, pripremamo se za najveću bitku. Znamo šta treba da uradimo, svi igrači su u dobrom stanju, pa i Bjelica koji se vratio. To je dobar znak za nas", rekao je Đorđević, koj ije komentarisao današnjeg rivala.

"Pokazali su brzinu, ali im nedostaje kvalitet. U odnosu na evropske ekipe koje igraju jaku fizičku košarku, to je problem", rekao je Đorđević.

Selektor Srbije nije bio zadovoljan zbog poteza jednog košarkaša Filipina koji je u finišu meča grubo faulirao Marka Gudurića.

"Ne volim prljave poteze. Ne volim kada djeluje kao da želite da povrijedite igrača. Mora da se igra jako i muški, ali fer. To ja tražim od svojih igrača, to tražim i od protivnika. Tako se ne tretira protivnik", rekao je Đorđević.

Potražite više informacija na temu FIBA Svjetsko prvenstvo:

Srbija je u prva dva kola upisivala uvjerljive pobjede.

"Nećemo više pobjeđivati sa 50 poena razlike, to je sigurno, ali moramo da nastavimo da pobjeđujemo. Znamo da ćemo da igramo poen za poen... Italijani znaju nas, kao i mi njih. Biće to sjajan meč", rekao je Đorđević.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi