Doskorašnji košarkaš Igokee ponovo u Španiji

Cvetković našao klub

Doskorašnji košarkaš Igokee ponovo u Španiji

Doskorašnji košarkaš Igokee Aleksandar Cvetković našao je novi tim.

Srbijanski košarkaš se u Aleksandrovcu nije najbolje snašao i uručen mu je otkaz krajem oktobra, a svoju karijeru sada će nastaviti u Španiji.

Cvetković je, naime, potpisao ugovor sa španskim BAXI Manresom, trenutno predzadnjim klubom te lige, gdje dolazi kao zamjena za povrijeđenog Frankiea Ferrarija.

Ovom 188 centimetara visokom beku ovo nije prvi angažman u najjačoj nacionalnoj ligi Evrope, pošto je dres Manrese već nosio u sezoni 2016/17, a bio je i član Estudiantesa te Breogana.

Potražite više informacija na temu ACB liga:

Put Španije otišao je još jedan Igokein doskorašnji košarkaš, tačnije Oliver Stević, koji je potpisao za San Pablo Burgos.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi