"Došli su u pakao, gdje trener prodaje hranu igračima nakon treninga"

Novinar ESPN-a o izboru braće Ball

"Došli su u pakao, gdje trener prodaje hranu igračima nakon treninga"

M. Šljivak

Litvanski tim Prienu Vytautas, doveo je u svoje redove braću Ball, LiAngela (19) i LaMela (16).

Mlađa braća zvijezde Los Angeles Lakersa Lonza Balla su po naredni oca, kontroverznog LaVara, napustila školovanje u SAD-u i zaputili su se ka Evropi.

Iako se očekivalo da potpišu za neki renomirani klub, braća Ball su završila u malo poznatom litvanskom timu Prienu Vytautas, gdje će po nekim navodima igrati za 500 dolara mjesečno.

Novinar ESPN-a Fran Fraschilla tvrdi da su poznata braća došla u surovu sredinu i iznio je neke zaista nevjerovatne tvrdnje o Virginijusu Šeškusu, treneru litvasnkog tima.

"On ne govori engleski, vrišti tokom kompletne utakmice, pa čak prodaje igračima hranu nakon treninga iz svog automobila. Kunem vam se tako", tvrdi Fraschilla.

Šta će biti sa braćom Ball u narednom periodu, vjerovatno će odlučiti otac LaVar, koji je dječake gurnuo u nepoznato.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi