Otac Lonza Balla misli da može bolje od trenera: Dajte meni Lakerse

LaVar ne odustaje

Otac Lonza Balla misli da može bolje od trenera: Dajte meni Lakerse

LaVar Ball, vjerovatno najpoznatiji "NBA otac" ne prestaje sa komentarima o Lakersima, bilo da ga se to tiče ili ne. Poznato je da je njegov sin Lonzo košarkaš Lakersa, a nakon bezbroj suludih tvrdnji poput one da je Lonzo bolji od Stepha Curryja, sada je ponovo na LaVarov "dnevni red" došao trener ekipe iz Los Angelesa Luke Walton.

Lakersi u svojim redovima trenutno imaju veliki broj mladih igrača, rezultati nisu najbolji, a nije najbolja ni igra Lonza Balla, novog "lica franšize". Njegov otac, međutim, zna šta je rješenje problema Los Angeles Lakersa.

"Svi govore: 'Ti momci su mladi'. OK, ja želim te mladiće. Dajte meni ekipu mladih profesionalaca i moj omjer će biti bolji od onog koji trenutno imaju Lakersi", poručio je LaVar, očigledno aludirajući da bi bio bolji trener od Waltona.

"Više mi je od 50 godina i ja poznajem ovu igru. Ali kada na klupi imate 38-godišnjaka, možda jednostavno takvom čovjeku nedostaje iskustva. Možda nisu igrači premladi, možda je to slučaj sa trenerom. Niko to ne želi reći osim mene. Ja poznajem igru. Dajte meni te momke i garantujem vam da će ekipa biti u boljoj poziciji, jer se sada ne daje dovoljno prilike svima i ne izvlači ono najbolje iz igrača", poručio je samouvjereni, samoprozvani, košarkaški stručnjak.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije