Otkrivena istina o dostavljaču usred utakmice: Ništa nije kao što izgleda
Ništa nije kao što se čini u većini slučajeva kada su ovakve stvari u pitanju

Bizarno

Otkrivena istina o dostavljaču usred utakmice: Ništa nije kao što izgleda

M. Šljivak
Teme:

Zanimljiva scena dešavala se nedavno usred utakmice NCAA koledž lige između Duquesne Dukesa i Loyola Ramblersa kada se na parketu pojavio dostavljač s hranom i iznenadio je apsolutno sve u dvorani.

Meč NCAA ekipa Duquesnea Dukesa i Loyola Ramblersa donio je zanimljivu scenu u kojoj je dostavljač hladnokrvno ušetao na teren usred utakmice.

Dečko koji se našao na parketu iznenadio je apsolutno sve, ali na kraju se ispostavilo da on zapravo nije dostavljač već YouTuber koji je izvodio šalu.

Sve je raskrinkao asistent trenera univerzitata Loyola Austin Hansen koji je pokazao da je momak nosio mikrofon i shvatio je kako je sve bio zapravo samo 'prank'.

"Svi me pitaju šta se dogodilo s dostavljačem nakon utakmice. Evo kako sam ja to sve vidio", napisao je Hansen uz snimak kojeg je uhvatio pored terena i nastavlja priču.

Oglasi

"Ja nisam naručio hranu iako je 'dostavljena' nekoliko koraka od moje kamere", istakao je i dodao:

"Ovaj dečko je vjerovatno radio šalu za YouTube ili TikTok. Možete vidjeti da nosi mikrofon, a dosta studenata ga je također snimalo. Nisu ga izbacili već se samo vratio na tribine shranom u rukama".

Poručio je Hansen kako ubuduće neće mirno gledati ovakve stvari na terenu i da će reagovati.

"Lično ću se ubuduće pobrinuti za svakog ko pokuša ovako nešto. Pustite sportiste da igraju na miru bez da se brinu hoće li ih povrijediti neko ko bespotrebno ulazi na parket", jasan je Hansen.

Brojni YouTuberi nekada su bili prave napasti na sportskim borilištima i često su znali na velikim svjetskim događajima biti u centru pažnje zbog ulijetanja na teren.

Mnogi su zbog toga završili i iza rešetaka, a ovaj momak je na kraju sproveden samo na tribine, iako je mogao napraviti šta je htio na parketu.

Top Komentari

nakopitam
Obavezno vratiti bicheve u modu!
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti