Dostavljač hrane je pravi hit: Usred utakmice je ušetao na parket da izvrši dostavu
Nevjerovatna scena dešavala se usred utakmice NCAA lige, a glavnu ulogu je imao dostavljač hrane (Foto: Screenshot)

Za njega ne postoji riječ nemoguće

Dostavljač hrane je pravi hit: Usred utakmice je ušetao na parket da izvrši dostavu

M. Šljivak
Teme:

Nevjerovatna scena desila se usred utakmice NCAA koledž lige između Duquesne Dukesa i Loyola Ramblersa, a u centru pažnje našao se dostavljač koji je hladnokrvno ušetao na teren kako bi izvršio dostavu hrane koju je neko u dvorani naručio.

Komična scena dešavala se na meču NCAA lige između Duqusnea i Loyole, a velike simpatije pobrao je dostavljač koji je usred utakmice ušao na teren kako bi dostavio hranu.

Neko u dvorani je očito ogladnio, pa je odlučio naručiti dostavu. Dečko koji ju je izvršio bio je efikasan i dostava je veoma brzo stigla.

Međutim, njegova pojava u dvorani izazvala je pravu komediju. Momak je ušetao na parket usred utakmice i sudije su bile prinuđene zaustaviti utakmicu i skloniti dostavljača s parketa.

On očigledno nije obraćao pažnju na utakmicu. Hladnokrvno je ušao na parket i njemu je očigledno samo bitno da dostavi hranu i da zaradi neki dodatni bonus za dostavu.

Oglasi

Mnogi su ostali u nevjerici zbog onog što su vidjeli. Pitaju se kako je momak uopšte mogao ući u dvoranu pored osiguranja i ova scena je jedna od najbizarnijih koja je viđena u posljednje vrijeme.

Komentatori koji su za lokalnu televiziju prenosili ovaj meč smatraju da je hranu naručio jedan od sudija.

"Sudija. Sudija mu govori: Kasnije, daj mi to kasnije, ne sad. To mora biti to", govori jedan od komentatora uz nevjericu u glasu.

Ovakve scene ne viđaju se često na sportskim događajima. Većina dvorana ima mjesta na kojima se prodaju hrana i piće, ali neko očigledno nije bio zadovoljan, pa se odlučio za dostavu.

Definitivno možda i najbizarniji događaj na košarkaškim parketima u posljednje vrijeme i ova scena će se dugo pamtiti.

Dostavljač je definitivno zbog ovog zaslužio popriličan bonus.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije