Drama u Morači, Budućnost nije dozvolila "metlu"
Foto: ABA-liga.com

Gordić najefikasniji u pobjedi Podgoričana

Drama u Morači, Budućnost nije dozvolila "metlu"

Budućnost je večeras na svom parketu uspjela savladati ekipu Mornara rezultatom 88:87 i tako smanjiti na 2-1 u finalnoj seriji crnogorskog šampionata.

Domaći su nakon izjednačene borbe na otvaranju meča u drugoj polovini prve dionice uspjeli stići do značajnije prednosti, pa su ovaj period igre riješili u svoju korist rezultatom 32:23.

Druga dionica je donijela i dosta tenzija, a Budućnost je nastavila sa odličnom igrom, pa se na odmor otišlo vodstvom domaćih od +15 (54:39).

Imala je Budućnost nakon pauze i +19, ali se Barani uspijevaju vratiti u susret. Smanjio je Mornar u četvrtoj dionici prvo na -5 (82:77), a potom i na dva poena zaostatka.

Ušlo se u neizvjesnu završnicu, ali je Budućnost uspjela slaviti pobjedu, uprkos činjenici da su u samom finišu Podgoričani imali i velikih problema sa realizacijom sa linije za slobodna bacanja.

Ekipu Budućnosti je do trijumfa vodio sjajni Nemanja Gordić koji je postigao 17 poena, dok je Ivanović dodao 13.

Potražite više informacija na temu ABA liga:

Kod Mornara se, pak, istakao Mićović sa 17, dok je Vujošević dodao 12 poena.

Četvrti meč finalne serije se igra u četvrtak u dvorani Topolica u Baru. Podjsetimo, serija se igra na tri dobijene utakmice.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti