Draško Albijanić novi igrač Sparsa!

Iskusni centar u sarajevskom timu

Draško Albijanić novi igrač Sparsa! · Saznajemo

M. Šljivak

Ekipa Sparsa dobila je još jedno veliko pojačanje za novu sezonu.

Nakon što je sarajevski tima angažovao reprezentativce BiH Stefana Glogovca i Adina Vrabca, novi član Sparsa postao je i bivši reprezentativac Draško Albijanić.

Kako saznaje SportSport.ba, iskusni centar koji će uskoro napuniti 32 godine, dogovorio je saradnju sa sarajevskim timom i pojačaće centarske pozicije ovog tima u novoj sezoni.

Albijanić je prethodnu sezonu proveo u crnogorskom Lovćenu, a u dugogodišnjoj karijeri je promijenio veliki broj timova. Karijeru je počeo u Leotaru, a igrao je za Slobodu, Borac, Zrinjski i Igokeu u BiH. Također, nastupao je u Rumuniji, Srbiji, Makedoniji i Crnoj Gori.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

Albijanić je protekle sezone u dresu Lovćena u ABA 2 ligi ubacivao 13,3 poena uz četiri skoka po meču.

Top Komentari

Lud
Koga je briga...
2 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi