12

Komentari (12)

izvoristine
Cet... samo dobre batine i strah smiruje. Svaka jednakost postovanje milosrdje udobrovljavanje itd. su najgluplje ideje. Za to Bosnjaci ako misle opstati u BiH nek dobro pripreme oruzje.. i nek ocekuju napad za koji cet.... cekaju zeleno svjetlo od saveznika sa zapada
stranputica
A šta reći? Koju poruku poslati. Dragi moj Duško, sam si pao, sam se ubio. Znaš da si došao u grotlo fašizma i primitivizma i bilo je samo pitanje trenutka kad će se ovo desiti.....Inače vrhunski igrač, užitak ga je bilo gledati, isto tako trener. Ovakvog trenera bi zaoslio permanentno u svom klubu....red, rad i kičme disciplina!
King_Kenny
...ma oni su bolestan i poremecen narod,njima lijeka nema...samo sto dalje od njih i zaobilaziti u sirokom luku...
Halland
Nazalost,mladost iz Srbije je sve vise i vise zatucana,dok druge države u regionu idu naprijed oni zaostaju i sve vise tonu u blato sa svojim nacionalističkim stavovima
DamirT
Pogotovo ovi "najvatreniji" navijaci, a sve pic.kurine obicne.
rauber_bh
Arnel925
10-15 ljudi tako misle sto su napisali transparent a svi navijači ispastaju. Ovi huligani nisu više slika našeg društva. Zato niko vise i ne dolazi na utakmice radi ovi budala.
Arnel925 idi u 3 lijepe pm, Ako si ti Arnel onda sam ja Lorens od Arabije, ako svi navijaci tako ne misle zasto onda ostali navijace na to ne reaguju, mrs u 3 lijepe pm sa ovog portala, sta guras nos ovdje ko te je zvao da das ti svoje poltronsko misljenje.
Arnel925
@Lorens od Arabije, zato što neće da se tuku sa huliganima
stranputica
griješiš. Tako NE MISLI 15 ljudi, svi ostali baš misle.
brada1975
Nikad ovdje mira nece biti dok se ne desi ili reset svijeta ili dok se ovi prekodrinci nauce pameti na nato nacin
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti