Dvije zvijezde Warriorsa propuštaju prvi susret protiv Rocketsa?
Veliki problem za Golden State Warriorse pred drugu rundu play-offa

Veliki problemi

Dvije zvijezde Warriorsa propuštaju prvi susret protiv Rocketsa?

E. Dindić

Trener Golden State Warriorsa Steve Kerr istakao je kako je pod znakom pitanja nastup  Stephen Curry i Klaya Thompsona u prvom susretu druge runde play-offa protiv Houston Rocketsa.

"Ništa ne mogu da kažem u vezi njihovog nastupa. Došli su radili su , ali vidjećemo sve u nedjelju. Ne skrivam ništa jednostavno je tako, hajde da kažemo da je neizvjesno da li će igrati", rekao je Kerr te nastavio:

"Ne brine me energija, šta god se desi, ostalo je još šest sedmica do kraja sezone i moji košarkaši će biti spremni. Jedino me povrede brinu. Poštujem Rocketse, neumorni su i moramo da budemo spremni", zaključio je Kerr.

Prošle sezone Warriorsi su u finali Zapada slavili sa 4:3 u seriji, i to poslije zaostatka od 3:2.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi