Dwight Howard: Ne znam kako šestogodišnjaku objasniti da je ostao bez majke

"Moramo cijeniti svaki trenutak u životu"

Dwight Howard: Ne znam kako šestogodišnjaku objasniti da je ostao bez majke

E. Škorić

Centar Los Angeles Lakersa Dwight Howard oplakuje smrt Melisse Ríos, majke njegovog šestogodišnjeg sina Davida.

Howard je sam otkrio da je 31-godišnja Rios umrla 27. marta od epileptičnog napada dok je bila u svojoj kući u Calabasasu u Kaliforniji, u istom gradu u kojem je ranije ove godine tragično preminuo Kobe Bryant i njegova kćerka Gianni (13), kao i sedam drugih osoba nakon pada helikoptera.

"U mom se osobnom životu dogodile neke stvari koje su bile jako teške. Majka mog sina je preminula prije mjesec i pol dana i izuzetno mi je teško razgovarati o tome s dječakom koji ima samo šest godina", kazao je Howard.

Howard je rekao da je njegov sin David s njim u državi Georgia, gdje je u karanteni tokom suspenzije NBA lige zbog pandemije koronavirusa.

34-godišnji Howard rekao je da mu je provođenje vremena s Davidom, kao i s još njegovo četvero djece (svi s različitim suprugama) velika utjeha u ovim teškim vremenima kroz koja prolazi.

"Svaki trenutak se računa i budite zahvalni za svaku sitnicu u životu. Nakon svega što sam doživio i vidio, trebamo da cijenimo svaki mintu našeg vremena", dodao je.

Top Komentari

Zoilomas
Ovome kita curi , petero djece a drugacije majke, pa i da umuru 3 nebi ni znao ko su. Ajd nek ti je fino.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi