Dwight Howard zakucavanjem na zagrijavanju ostavio bez teksta LeBrona Jamesa

Još uvijek je prava zvijer

Dwight Howard zakucavanjem na zagrijavanju ostavio bez teksta LeBrona Jamesa

E. Čaušević

Košarkaši LA Lakersa poraženi su danas u pripremnoj utakmici protiv Brooklyn Netsa sa 114:111.

Lakersi se punom paru spremaju za novu NBA sezonu gdje će za LeBrona Jamesa i društvo sigurno glavni cilj biti osvajanje prstena.

Tim iz Los Angelesa ovog ljeta je pojačao znatno ekipu u odnosu na prošlu sezonu, a iznenađenje je bio i angažman Dwighta Howarda koji je nekada bio jedan od najboljih centara lige.

Howard se nada da će se u Lakersima vratiti u život, a danas protiv Netsa je odigrao oko 18 minuta, te je upisao pet poena i osam skokova.

On je na zagrijavanju pokazao da je i dalje prava zvijer, a svojim zakucavanjem oduševio je i Jamesa. Nadamo se da će Howard pronaći staru formu kada je sve oduševljavao svojim partijama.

Top Komentari

Twista
Pa gdje ga ostavio bez texta, pa ovo i Dzeno Rahimic moze jos....ccc
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti