Džanan Musa se vratio i to na kakav način

Sjajna partija

Džanan Musa se vratio i to na kakav način

E. Škorić

Bh. reprezentativac Džanan Musa oporavio se od povrede i večeras je vodio svoj Breogan do pobjede-

Breogan je u 34. kolu ACB lige pobijedio Unicaju sa 93:84, a Musa je bio najefikasniji na parketu sa 24 poena uz pet skokova i tri asistencije.

Musa je imao stopostotnu realizaciju u šutu za dva (6/6), a sa linije slobodnih bacanja imao je također maksimalan učinak - 9/9.

U redovima Breogana su se uz Musu istakli i Tyler Kalinoski sa 17 poena, dok su Luković, Mahalbašić i Cruz dodali po 13.

Potražite više informacija na temu ACB liga:

Ovo je možda i posljednji meč našeg košarkaša u dresu Breogana, pošto se špekuliše da će naredne sezone igrati u ACB ligi, ali kao član velikog Real Madrida.

Top Komentari

smc
Insallah
11 1
karlhajncbrazzzo
Gianni Mussa kao Feniks, iz pepela se diže!
8 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi