Strašan tim prave Brooklyn Netsi: Tri velike zvijezde zajedno

Čeka se Harden?

Strašan tim prave Brooklyn Netsi: Tri velike zvijezde zajedno

E. Škorić

Pred nama je još jedno zanimljivo NBA tržište i već se najavljuju neki veliki trejdovi.

Houston Rocketsi su u centru pažnjer je bi mogli da ostanu bez Rusella Westbrooka i Jamesa Hardena. Prvi je nezadovoljan i želi trejd, a drugi također razmatra mogućnost promjene sredine.

Njega, tvrde američki mediji, u svoj tim zove zvijezda Brooklyn Netsa Kevin Durant. Ukoliko bi Harden pristao, to bi značilo da bismo u istoj ekipi gledali njega, Duranta i Kyriea Irvinga.

U potencijalnom tradeu Netsi bi Rocketsima poslali Spencera Dinwiddiea, Carisa LeVerta, Taureana Princea i Jarretta Allena.

Naravno, pitaju se navijači i košarkaška javnost u SAD kako bi izgledao tim u kojem igraju zajedno tri potrošača lopti i igrači koji uvijek žele da budu vođe na parketu.

Promo

Top Komentari

Realist
Tu bo Houston bolje prošao
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi