Džanan Musa će veoma brzo na parket
(Foto: EPA)

Igrat će Ljetnu ligu

Džanan Musa će veoma brzo na parket

M. Šljivak

Džanan Musa novu sezonu počinje već 5. jula.

Bh. košarkaš prošle sezone nije dobio previše šanse za igru u Brooklyn Netsima, pa je većinu sezone proveo u G-Ligi nastupajući za Long Island.

Tamo je igrao dosta dobro, ali Musa namjerava da u narednoj sezoni ima veći utjecaj i u igri tima iz Brooklyna i ubrzo ćemo ga vidjeti na parketu.

Musa namjerava igrati Ljenut ligu u dresu Brooklyn Netsa. To je zvanično potvrdio na društvenim mrežama, a prvi izazovi stižu veoma brzo.

Džanan će na parket već 5. jula kada će Brooklyn igrati protiv Dallasa, a zatim slijedi utakmica protiv reprezentacije Hrvatske (7. juli) i protiv Washingtona dan kasnije.

Podsjetimo, Džanan je prošle sezone sa Long Island Netsima igrao finale G-lige, a u prosjeku je ubacivao 19.5 poena po utakmici.

Međutim, u Brooklynu je nastupio u samo devet utakmica i imao je prosjek od dva poena.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi