Džanan Musa debitovao za Netse u pobjedi protiv Pistonsa

Pripreme za novu sezonu

Džanan Musa debitovao za Netse u pobjedi protiv Pistonsa

E. Čaušević

Košarkaši Brooklyn Netsa sinoć su u pripremnom meču nakon produžetka pobijedili Detroit Pistonse sa 110:108. 

Netsi i Pistonsi odigrali su veoma zanimljiv meč pun preokreta, a nakon produžetka pobjedu je slavio tim iz Brooklyna sa 110:108. Međutim, ono što je najvažnije jeste da je mladi bh. košarkaš Džanan Musa debitovao u dresu novog kluba.

Musa je konačno dobio priliku od trenera da se okuša na NBA parketima iako je riječ o pripremnoj utakmici. Najbolji mladi bh. košarkaš na parketu je sinoć proveo deset minuta, te je upisao dva poena, dva skoka i jednu blokadu.

Najefikasniji u ekipi Netsa bio je D'Angelo Russell sa 25 poena, dok je Jarett Allen dodao 17 poena. Što se tiče Detroita istakao se Langston Galloway sa 24 ubačena poena.

NBA pripremni meč:

Detroit Pistons - Brooklyn Nets 108:110 (15:27, 28:23, 36:30, 23:33, 6:8)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi