Džanan Musa ima od koga učiti u Brooklynu
Foto: Screenshot

Prigioni "pazi" na bh. košarkaša

Džanan Musa ima od koga učiti u Brooklynu

Bh. reprezentativac Džanan Musa se sa ekipom Brooklyn Netsa sprema za svoju debitantsku NBA sezonu.

Netsi su već u poodmakloj fazi priprema, a danas su za kamere zvanične stranice NBA lige otvorili vrata svoje dvorane, pa smo mogli vidjeti kako trenira ekipa Brooklyina.

Pred sami trening je pomoćni trener Netsa Pablo Prigioni odvojio nešto vremena kako bi individualno radio sa našim Džananom Musom.

Naš košarkaš u Brooklynu očigledno ima od koga učiti, s obzirom da je Pablo Prigioni čovjek koji iza sebe ima dugu i uspješnu igračku karijeru u kojoj je branio boje evropskih velikana, dok je u NBA ligi nastupao za New York Knickse, Houston Rocketse i Los Angeles Clipperse.

Top Komentari

Ibro
Dobar je to momak. Svaka cast na uspjehu
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi