Musa bez minutaže u sinoćnjem porazu Brooklyn Netsa

NBA liga, pripremni mečevi

Musa bez minutaže u sinoćnjem porazu Brooklyn Netsa

Košarkaši New York Knicksa pobijedili su rano jutros po našem vremenu u Barclays Centru Brooklyn Netse sa 107:102 u okviru pripremnog meča pred početak nove NBA sezone.

Netsi su bolje otvorili susret i imali su devet poena viška nakon prve dionice, ali Knicksi preokreću stvari u nastavku i na odmor odlaze sa prednošću.

U nastavku meča je bilo vrlo izjednačeno, ali su se ipak gosti bolje snašli i na kraju slavili pobjedu.

Do trijumfa ih je vodio Allonzo Trier sa 25 poena, dok je Enes Karter dodao tri manje. U redovima Netsa bolji od ostalih bio je Caris LeVert sa 15 poena.

Bh. reprezentativac Džanan Musa nije dobio šansu za igru na ovom susretu obzirom da se još uvijek nije vratio punim treninzima nakon što je zaradio povredu igrajući za reprezentaciju protiv Češke. 

Osim ovog jutros su odigrana još tri susreta. Milwaukee Bucksi su porazili Chicago Bullse sa 116:82, Detroit Pistonsi Oklahoma City Thunder 97:91, a Los Angeles Clippersi Minnesota Timberwolvese sa 128:101.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi