Džanan Musa novi član Detroit Pistonsa

Tvrdi ugledni američki novinar

Džanan Musa novi član Detroit Pistonsa

A. Čaušević

Džanan Musa će NBA karijeru nastaviti u Detroit Pistonsima, tvrdi ugledni američki novinar Adrian Wojnarowski.

Već neko vrijeme spominje se da Brooklyn Netsi namjeravaju poslati Musu u novu franšizu, a to se desilo već prvog dana "trejdovanja".

Wojnarowski, koji je inače, ekspert za NBA ligu, je objavio kako će Pistonsi Netsima poslani Bruce Browna, a osim muse će dobiti i pik druge runde na draftu 2021. godine.

Musa je u NBA ligi već dvije godine, a do sada ima prosjek od 4.8 poena po odigranoj utakmici. Na draftu 2018. godine je izabran kao 29 pik.

Prošle sezone je igrao često i u razvojnoj NBA ligi za ekipu Long Island Netse uz prosječan učinak od 19.5 poena po meču.

Top Komentari

sport1
Sretno majstore
14 0
makelele
Sretno paša! Il sada ili nikada! Vise nema opravdanja, bio sam mlad i neiskusan, imao sam prekvalitetne saigrače i slicno.
11 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi