40

Komentari (40)

AMEL2020
Eto njeganu ponovnonu Sparse, ionako u nasoj ligi mozes doci kad god zelis i pocnes igrati...
snupi
Rano je on otisao u NBA.
papirna
Nema veze uzeo si bar dobru lovu.Sada kada bi Ajnca ispred zgrade igrao dobar si i pricat raji da si igrao u nba.Ma opet dobar,a izletice nesto,ostaje Musa u nba steta sada da se vraca Ipak ima kvalitet
zevs
Nek se vrati u euroligu, i mnogo bolji od njeg su se vratili. Šta fali Miroticu, Shvedu, Spanulisu ili Teodosicu
WOLF20
Musa hajde ti u Fener ili Bayern vjeruj bio bi glavni.
Grohot
Aj ti nazad u Evropu braca
user1583752673
Ja kad sam neki dan pisao da nece igrat svi me napadose. Rano je on otisao tamo
ek76
Nije iskljuceno da ostane u NBA, moze ga bilo koji tim jos uvijek uzeti... ne mora znaciti da je vec zavrsio svoju epizodu u USA.
user540
Zao mi je Muse, mozda prerani odlazak u NBA, al eto htjeo je ici tim putem, samo da sada ne padne psihicki. Ima jos vremena za njega, talenat nije izgubio.
Ajax11
U Bosnu ga ...mozda tamo dobije koju minutu
Prazina
Možda bolje u Čelik? Ma ja
ako1986
Pokorio ju je.......
Vienner
Bujrum u SPARS uvijek ima mjesta dzabnim igracima
Arnel925
Hahahaha znao sam. Koša ne može da ubaci. Nije za Bošnjaka košarka
Hakkinen
@Arnel925 klocu što prozivaš Bošnjake non stop?
Lažni patriota BiH.
E eto jeste NBA za " tvoje"?
zgembo.popuslic
Kakva je to politika kluba, napravili trejd i dali par igraca za drugih par igraca i onda tog igraca otpustis, pa sto si ga uzimo ako ti ne valja
Zulfikar
Hoce li imati pravo za unemployment benefits u Michigan-nu??? Dobro je sad ce zbog korone davati ekstra $300 hefticno, dakle nek se prijavi na unemployment.
Zulfikar
Zasto bi bio ljubomoran jeli zbog cinjenice sto ce da kešira nekoliko miliona i sto ce pronaci novi angazman preko noci, bilo u NBA ili u Evropi.... Jeli trebamo biti sad kolektivno tuznu u momentu dok nam ummet truhne u nemoralu i jedva kraj s krajem sastavlja...
Sadik82
I dalje mislim da je NBA igrac ali jbg ima puno faktora tu. Izabran je pred kraj prve runde sto znaci ako se ne pokazes nakon 2 sezone donji si. Prednost mu je sto je jos uvijek dovoljno mlad da moze napredovati pa mu je u ovom trenutku bolje doci u Evropu da stekne naviku igranja po 30 minuta. Iako mislim da ce traziti sansu da ostane u G ligi.
user1585249870
Iskreno kao igrac je nikakav, jer da ista ima od njega ne bi grijao stolicu na tribinama. On i onaj kreten Dzumhur su promasaji u sportu.
Ko_je_babo
Eto ti si dobar. Jadnice.
075tzzla
Možeš li nam reći na osnovu čega si to zaključio?
Comandini
Fener te ceka zove iz daleka
Tas14
Treba otići u Real ili Barcelonu tu će se naigrati. A onda se vrati za par sezona još jači
Rivaldo
Nema on kvalitet za te ekipe, pogledaj ko igra na njegovim pozicijama tamo. Ekipa Alba Berlin ili Zvezda, maksimum gdje on moze otici.
Ko_je_babo
Ti imas kvalitet. Djikane jedan. Cuj Zvezda.
Rivaldo
Zivi bili pa vidjela. Na kraju ce zavrsiti u ekipi daleko slabijoj od Zvezde, kojoj se ti kao cudis.
user1602245913
NBA je ionako sranje, prava košarka se igra u Evropi.
Zulfikar
To ti tako kazali u tvojoj mahali ili si sam to odgonetnuo??
user1602245913
U mahali, naravno.
Hakkinen
@Zulfikar je inače amerikanac pravi pa ne zna šta je mahala ili amerika ispere nekima mozak pa.... đe si ameru...
Američki mahalaš-:)))
Zulfikar
Bolje biti i amazonski domorodac nego ograniceni-zadrti balkanoid.
Zulfikar
Iako su sudije zadnjih mozda 15-taj godina donekle i unistili NBA igru ali ona je i besprjekorno #1 u svijetu gdje se igra igra 80+ utakmica i to bez doigravanja. To tamo je part time liga u poredjenju sa NBA. Komercijala svugdje uzima maha samo sto je to u NBA na mnogo vecem nivou jer se stvaraju ne igraci nego brendirana imena od kojih neki vrte milijarde. Ni ja nisam bas ljubitelj toga zbog toga mi je veca satisfikacija gledati djecu kako je graju.
ragge
Šta ga briga uzeo je fine pare, mlad je i ako se ne napravi nešto u NBA može se vratiti i igrati Euroligu lagano
douglasssy
Ja sam ga pratio nekoliko puta i na treningu i na utakmici kada udje. Nekako je u grcu, kao da ne smije uciniti neki potez na svoju odgovornost. Ti si u fazi kad se trebas pokazati, a to nisi nikako radio. Plus, ne poznajem te licno, niti mogu reci da si potrcao za novcem, jer da nisi kvalitet ne bi ni dobio sansu u NBA. Ta se sansa zasluzuje, a ti si propustio zasluziti da opstanes tamo.
user1579786451
Istog sam misljenja,nekako se krece po uigranom sablonu,nema tu neke slobode i samopouzdanja...
douglasssy
Pa to. Udje, ne znam, umjesto da uzme loptu ode pod kos i zakuca, amerikanci to cijene. Taj ulicni basket, to zezanje, plus da trenira vise, da od sebe napravi cudoviste, ali jok.
Navijac80
Prerano je otisao Nije sazrio mentalno kao igrac Doncic je njegova generacija al je otisao kao MVP Eurolige i Spanskog prvenstva Gledao sam njegove utakmice u Netsima igra kao robot Trudi se al nije to to U odbrani stalno ispada trudeci se da igra neku agresivnu odbranu a u napadu je nekako krut i predvidiljiv Sve jedno te isto radi Ako se vrati u Evropu u neku jacu ligu ( ne mislim da moze igrati u nekoj jakoj ekipi tipa Barselone Fenera REala) i odigra jedno 2 sezone sa jakom minutazom mislim da moze puno napredovati pa onda se vratiti u NBA
douglasssy
Ma dobro, sad ta poredjenja medju igracima, to su razliciti mentaliteti i karakteri. A moze biti da ima neku dublju pozadinu, sto mi ne znamo. U sustini ocigledno nesto ne funkcionise kada su u pitanju nasi igraci. Jedan Armin Hodzic je bio u Liverpoolu, pa su ga otjerali. Fali taj momenat u kojem trebamo najvise dati, a kod nas mi damo ono najbolje od sebe kada nas vide i stanemo.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.