14

Komentari (14)

adonii
Aaa mi Bosanci i Hercegovci nikad zadovoljni samo pljuj kad god priliku IMAS nama nista nevalja. SVASTA
Kladionicar_iz_mira
Bravo Musa, dusmani mogu da ga puse.
Klicko
Spusti se na zemlju krajiška vagino da te ne bi mi sarajlije spuštale
rabodimis
Vajgadu u ime Sarajlija.. Dz. Musa je jedan od nas !!
crni1000
Nisi ti ni s od sarajlije!
user1574859714
Ma Musa je jedan solidan ali jako uobrazen,prepotentan kosarkas. Sve sam hoce,kao da nema suigraca.Toliko lopti izgubi i sad dao trojku poslije niza promasenih suteva i kao on je igracina. Ne znam sto ga treneri ne spuste na zemlju.
senja
Neko je spominjao Dončića, ono kao da bi spustio Musu. A padne mi na pamet koliko je on puta u NBA ima katastrofalan šut, pogotovo za 3. I onda ubaci ovako jednu ludu "sa prakinga", i čitav svijet bruji o tome... Možete pričati šta hoćete, ali niko u ovoj našoj repki nema niko drugi da bi se usudio u ovakvim trenucima da uradi ovo što je Musa uradio. Pa tako isto ni Dončića niko ne spori, a ima i on itekako loših utakmica, ali se ekipa uvijek na njega oslanja, jer se zna da može izvući ovako nešto, što jednostavno ostali igrači ne mogu ni zamisliti.
C.Banks
Latinu drži se hrvatske reprezentacije, koja je na najnižim granama. Nemoj komentarisati vezano za naše Ljiljane otpepaj. A vezano za promašaje svak ko je igrao košarku zna koliko smeta kad te neko udara po rukama i kad oteža ruka onda je tesko naciljat. Nažalost mi imamo samo jednu taktiku kad se približi kraj, dodaj Musi i pusti ga nek proba uletit pod koš izborit faul ili dati dva poena
Mepa
Covjek pogodi ovi ga pljuju, sta da je promasio? Cudna smo nacija pišam vas sto pljujete na ovog momka!
crnoicrveno
Covjek govori "Ja sam ovdje" i ja bi isto tako porucio instagram patrioti koji u zadnjih par godina ima isto utakmica za repku kao i ja=0
bazaorao
Da je iz čaršije vi bi ga podržali a ovako pošto je sa sela on je za vas Tuzlake seljak kao i svi ostali bez obzira šta učinili za klub ili državu. Idemo Nurk!!!!
crnoicrveno
Ma mrs govedo jedno, boli me k odakle je ko ako je insan i ako me ne remeti i ne prica jedno a radi drugo. Nabije ti sva carsija sve zensko u familiji vise!
Sanagoal
Previse Musa, pa nisi nas jos odveo na SP!!
user1652548615
Emocije druze emocije
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.