Džanan Musa je poprilično zabrljao: Nekim stvarima jednostavno nije mjesto na društvenim mrežama
Foto - EPA

Javno objavio protivnički skauting

Džanan Musa je poprilično zabrljao: Nekim stvarima jednostavno nije mjesto na društvenim mrežama

M. Šljivak

Džanan Musa ispao je iz rotacije Brooklyn Netsa.

Bh. košarkaš je od početka sezone dobijao zaista veliku minutažu od trenera Kennyja Atkinsona, ali to Musa nije iskoristio.

Slabi procenti šuta, skromna igra u defanzivi, ali još skromnija u napadu, jednostavno su natrjerali trenera Netsa da potraži druga rješenja u rotaciji.

Musa tako u utakmici protiv New Orleans Pelicansa nije igrao, ali je zato uspio da napravi nešto što se ne viđa često na društvenim mrežama.

Prije utakmice Musa je na Instagramu objavio fotografiju papira na kojem su najvažnije akcije za utakmicu protiv Pelicansa sa detaljnim informacijama o akcijama, posebno protivničke zvijezde Brandona Ingrama.

Iako je papir bio naopako okrenut nazivi akcija su vidljivi, pa su apsolutno svi koji prate Musu, ali i njegovog saigrača Rodionsa Kurucsa, mogli da vide ovu objavu.

Musa je izbrisao post, ali se sa društvenih mreža se ništa ne može sakriti, pa je bh. košarkaš poprilično zabrljao u ovom slučaju.

Vidjet ćemo hoće li biti kakvih sankcija od strane Netsa, jer ovo su zaista greške koje jedan profesionalanc ne smije sebi da dopusti.

Top Komentari

hanson
Cim je on naletio na svog kapitena kojem ne moze patike vezati kad je imao 18, godina vidjelo se da nesto nije u redu sa glavom, a ev svaki dan dokazuje tu tvrdnju
33 2
Bosnian King
Svaku utakmicu gori i gori
19 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi