Nevjerovatno, ali istinito: Najveći fan Džanana Muse dolazi iz Litvanije

Prati svaki meč bh. košarkaša

Nevjerovatno, ali istinito: Najveći fan Džanana Muse dolazi iz Litvanije

E. Čaušević

Mladi bh. košarkaš Džanan Musa ove sezone igra u odličnoj formi u dresu španskog Breogana.

Musa je ljetos napustio Efes i odlučio je da karijeru nastavi u Španiji u dresu Breogana što se pokazalo kao pun pogodak za našeg reprezentativca.

Ovaj momak iz Bihaća ove sezone pruža fantastične partije u dresu Breogana i za kratko vrijeme je postao najvažniji igrač ekipe iz Luga.

Musa je svojim igrama skrenuo pažnju mnogih timova iz Eurolige i očekuje se da će bh. košarkaš na ljeto da promijeni klub. On se povezuje s prelaskom u Real Madrid, ali zvanične ponude iz kraljevskog kluba još uvijek nije bilo.

Bh. košarkaš se i danas našao u centru pažnje španske javnosti, ali zbog sjajne priče. Naime, na Instagramu je podijelio story jednog svog fana iz Litvanije koji je otkrio da prati skoro svaki Musin meč.

On je pokazao da ima sjajnu kolekciju Musinih igračkih kartica, a prati ga još dok je igrao za Cedevitu. Tu je najvise kartica iz Brooklyn Netsa, ali ima i nekoliko još iz Cedevite i reprezentacija Bosne i Hercegovine.

Pored fotografije s ovim karticama poručio je Musi da je on daleko najveći njegov fan u Litvaniji.

Potražite više informacija na temu ACB liga:

"Zvanično sam najveći fan Džanana Muse u Litvaniji. Čekam te da dođeš u Litvaniju", poručio je našem košarkašu.

Promo

Top Komentari

King_Kenny
...ovo je neki pesovan 100%,nema drugog objasnjenja.
0 12
user1571956549
Da nije kakav derpe hahahahaahaa.....
1 9

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi