Džanan Musa kupuje opremu za bolnicu u Bihaću
Foto - EPA

Veliki potez bh. košarkaša

Džanan Musa kupuje opremu za bolnicu u Bihaću

M. Šljivak

Košarkaš Brooklyn Netsa Džanan Musa odlučio je da kupi opremu bolnici u Bihaću potrebnu za borbu protiv pandemije koronavirusa.

Jedan od najboljih bh. košarkaša odlučio se na ovaj potez nakon što je postalo jasno da je pomoć u opremi itekako neophodna, kako bi se spašavali ljudski životi.

"Stupili smo u kontakt sa doboavljačem i očekujemo potrebne aparate u roku od 15-20 dana i čekamo potvrdu u ponedjeljak. Moj rodni grad Bihać očajnički treba određene stvari", rekao je Musa i nastavio je:

"Oprema je naručena po instrukcijama menadžmenta Kantonalne bolnice u Bihaću. Oprema je trenutno jako tražena i skoro pa ju je nemoguće naći, ali smo imali sreću da preko prijatelja dođemo do dobavljača. Apelirao bih na sve koji su u mogućnosti da se uključe u pomoć koliko su u mogućnosti. Nadam se da neće biti zastoja u brzoj isporuci".

Potez vrijedan svake pohvale.

Top Komentari

Bhf111
Svaka cast. Kupujes svom gradu ne americi
11 0
mirza24
Bravo Musa a gdje je onaj Vaha , Salihamidzic ......
9 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi