Musa i Halilović složni: Idemo napraviti velike stvari za našu državu!

Izjava nakon utakmice

Musa i Halilović složni: Idemo napraviti velike stvari za našu državu!

Eldar Ganibegović

Košarkaški Zmajevi sjajno su otvorili nastup na Eurobasketu.

U prvom kolu Evropskog prvenstva naša je selekcija u Kolnu srušila Mađarsku rezultatom 95:85.

Kapiten Miralem Halilović i Džanan Musa odigrali su sjajnu utakmicu, a nakon meča stali su zajedno pred naše kamere i dali svoje viđenje.

"Hvala navijačima na ogromnoj podršci. Poslije utakmice protiv Francuske svi nas podržavaju na strašan način. Danas na utakmici poslije svakog koša, poslije svake dobre akcije osjetila se energija, dala nam je boost. Bilo je uživanje igrati", rekao je Halilović pa nastavio:

"Drugo poluvrijeme smo izašli, odigrali onako kako smo se dogovarali i pobjeda je došla. Hvala svima na podršci, nadam se da će biti još uz nas. Mi ćemo igrati još jače, svaku utakmicu ćemo ulaziti s još većom energijom i idemo da napravimo neke odlične stvari za našu državu."

"Mislim da smo naučili iz grešaka, čak i protiv Francuske je bilo grešaka iz kojih smo učili. Evo napokon ta treća famozna naša četvrtina još jednom je otišla u našu stranu. Kao što je kapiten rekao, svaka naredna utakmica je moguće da se dobije, mi smo spremi na to", poručio je Musa pa dodao:

"Igrat ćemo punom parom svaku utakmicu, borit ćemo se i, kao što je rekao on, da napravimo odlične stvari za našu državu."

"Energija je ostala na terenu", poručio je Halilović, a onda Musa poviknuo: "Tako je!". 

Narednu utakmicu naša selekcija igra već za dva dana i to protiv domaćina grupe, selekcije Njemačke. 

Top Komentari

C.Banks
Zgazit švabe sljedeću, pa onda se nadat da nas u osmini potrefe hRvati pa zgazit govvna, da se opet ori ona naša poznata gazi gazi gazi uusstasseee
6 0
Baboisback
Cestitke
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi