Liga Endesa tek otvorila glasanje za MVP-a, a Džanan Musa već sad može biti šokiran rezultatima

Podržite bh. reprezentativca

Liga Endesa tek otvorila glasanje za MVP-a, a Džanan Musa već sad može biti šokiran rezultatima

E. Čaušević

Liga Endesa danas je objavila da navijači mogu na zvaničnoj stranici glasati za MVP igrača u ovoj sezoni.

Liga Endesa ulazi u samu završnicu i ostalo je još svega nekoliko kola do kraja prvenstva. MVP će biti izabran na kraju sezone, a navijači mogu glasati za svog favorita.

Na zvaničnoj stranici Liga Endese objavljena je lista košarkaša koji se nalaze u konkurenciji da na kraju dobiju prestižnu MVP nagradu, a na istoj je i bh. reprezentativac Džanan Musa.

Musa je ove sezone zaista briljrao u dresu Breogana, ali nažalost povrijedio se u finišu sezone zbog čega više neće igrati.

Međutim, javnost u Španiji smatra da je Musa jedan od favorita da bude najkorisniji igrač lige jer iza sebe ima zaista odličnu sezonu. Bh. košarkaš je dobio nekoliko MVP nagrada za igrača mjeseca, a da li će sve to krunisati MVP nagradom sezone ostaje nam da vidimo.

Jasno je da će navijači Breogana dati veliku podršku Musi koji je postao već sada legenda ovog kluba, a na samom otvaranja glasanja vidjelo se da će momak iz Bihaća biti zaista u samom vrhu.

Za svega 30 minuta nakon što je otvoreno glasanje Musa je dobio skoro 500 glasova, dok je drugoplasirani Chima Moneke koji ima preko 300 glasova manje u odnosu na našeg košarkaša.

Potražite više informacija na temu ACB liga:

Opis nije dostupan.

Također, i vi možete podržati Musu u borbi za MVP nagradu i glasati na zvaničnoj stranici Endesa lige i to OVDJE.

Promo

Top Komentari

Paradoks
Mi smo Džananovi, Džanan je naš!
4 0
Thierry.Henry
Dobar ,trenutno 1280+ glasova...daleko ispred svih... Bravo majstore...
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi