Dočekali su ga kao kralja, a on je zaplakao: Musa s tri riječi opisao ono što je sinoć doživio

Već sada ima status legende u Lugu

Dočekali su ga kao kralja, a on je zaplakao: Musa s tri riječi opisao ono što je sinoć doživio

E. Čaušević

Džanan Musa sinoć je dobio fantastične ovacije kada se pojavio u dvorani na meču Breogana i Zaragoze.

Poznato je da je bh. reprezentativac prošle sedmice morao hitno na operaciju nakon što je dobio nezgodan udarac u vrat na meču protiv Manrese.

Musa je nakon operacije nekoliko sati bio u induciranoj komi, ali na svu sreću brzo se probudio i ljekari su oduševljeni kako je reagovao nakon operacije.

Naš košarkaš je prije dva dana izašao iz bolnice, a već sinoć se pojavio u dvorani kako bi bodrio svoje saigrače na meču protiv Zaragoze.

Kada je Musa ušao u dvoranu nastala je totalna ludnica jer su ga navijači Breogana dočekali na fantastičan način. Skandirali su Musino ime i "MVP", a na tribinama je bila i bh. zastava kao i transparent "Forza Musa".

Musa nije mogao da sakrije svoje emocije kada je vidio i čuo navijače Breogana, te je pustio suzu, a nakon utakmice se oglasio i na Twitteru.

Potražite više informacija na temu ACB liga:

"Ne znam kako da izrazim u potpunosti ono što sada osjećam tako da ću samo napisati 'volim te Lugo'. Ovo je moj dom, uvijek i zauvijek će biti u mom srcu i srcu moje porodice", poručio je Musa na svom Twitter profilu.

Top Komentari

King_Kenny
...ako je pametan ostat ce tu do kraja karijere...u Realu se zna,odigras jednu lose i odmah ti neki metiljavci sa tribina zvizde i psuju mater...ovdje ga cijene i postuju,a to je vaznije od vece plate,uostalom zaradjuje i ovdje sasvim pristojno.
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi