Zastava BiH na tribinama i suze u očima: Navijači Breogana dočekali Džanana Musu na nestvaran način

Emocije nije mogao da sakrije

Zastava BiH na tribinama i suze u očima: Navijači Breogana dočekali Džanana Musu na nestvaran način

E. Čaušević

Bh. košarkaš Džanan Musa prošle sedmice morao je hitno na operaciju nakon meča Breogana i Manrese.

Musa je na toj utakmici dobio nezgodan udarac u vrat nakon čega je morao hitno na operaciju. Ljekarski tim je potvrdio da je Musa dobio udarac uvrat prilikom čega je doživio frakturu dušnika. Morao je hitno na operaciju kako bi mu bio riješen problem s disanjem jer se pojavio hematom.

Operacija je trajala dva sata, a Musa je nakon toga bio u induciranoj komi. No, probudio se istog dana što je bio odličan pokazatelj da je sve prošlo u najboljem redu.

Musa je jučer izašao iz bolnice i počeo svoj oporavak, a večeras je jednostavno morao da dođe u dvoranu svog kluba kako bi podržao svoje saigrače u utakmici protiv Zaragoze.

Kada se bh. košarkaš pojavio na parketu dobio je nestvarne ovacije od navijača Breogana. Tu je bila i zastava naše zemlje, te su navijači držali Musine dresove u rukama i skandirali su "MVP".

Potražite više informacija na temu ACB liga:

Musa jednostavno nije mogao da sakrije svoje suze zbog dočeka navijača Breogana što najbolje pokazuje kakav status ima u klubu u koji je stigao tek na ljeto prošle godine.

Top Komentari

Goran86
Legenda Beregona.
8 0
DadiG
On voli Saraj’vo, pravi je Hordaš, Dženan Musa, jedan je od nas
7 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi