Potpisao za Breogan Lugo

Džanan Musa pronašao novi klub!

41

Komentari (41)

Jasminn
Musa moj savjet vise nikad nemoj igrati za Bosnu. Nismo zaslužili. Doneses nam zlato a mi svaku priliku koristimo da te pljujemo. Sretno u karijeri. Volio bi da uspijes, da te nakon toga zovnu u tešku, a da ti odgovoris za koga? Za one najpametnije sto pisu svašta o meni
075tzzla
Ne pljujemo ga "MI" nego isfrustrirane seronje koje vjerojatno nisu ništa napravili u svom životu.
dinass
Mislis da neko od njih cita sta mi bulaznimo ovdje.Zaboli ga briga covjek u njegovim godinama milioner Jasko i na racun te NBA i Miska moze uzimat moju godisnju platu mjesecno do kraja karijere.A osim dezurnih ovdje pljuvaca ima 1000x vise raje sto ga voli jer nam je donio dosta srece.Ja licno jos uvijek na Face pogledam one utakmice i suzu nekad pustim.
dinass
Ma dosta djecurlije i uhljupa koja nemaju ni odgoja a vrlo jaki internet pljuvaci.Neki dan je me jedan toliko izvrijedjao da sam htjeo zapalit 200km da ga isamaram i raspitam se u svojoj raji iz tog grada i posalju mi sliku,zgoljo nikakav moj najmladji bi ga u bolnicu poslo i onda skontam da bi gori konj ispo od njega da sam se zaputio u Mostar,bas ponekad moze covjek ispast magarac.Jos hoce da se bije sa mnom a salje me kod drugih ljudi da ga trazim hahahhahhh
Jasminn
@075tzzla ti se ne moras onda ni brinuti, tebi nisam nista ni rekao. One koje sam prozvao sami ce se pronaći.
Jasminn
@dinass Da nas ima puno vise sto ga volimo slazem se, ALI zao bi mi bilo da upali net i pogleda neki čanak a sebi i kaze "aaaaa imam 50 komentara!!! Hajde da vidim sta pisu" i da onda cita samo ove pljuvace. Nego nek se vidi i moja podrška. Ne javljam se ja cesto na teme vezane za njega. Ali svremena na vrijeme volim pronaći ljude poput tebe koji ce nece dati na nase-svoje. Sutra ce biti ili ici na 10 dana na more ili na pripreme reprezentacije. Sta bi ti izabrao da si ti u pitanju? Kad citas ove pljuvace.
Jasminn
@dinass ahhhh to je onaj mostarac. Znam na koga mislis. Ne boj se psa koji laje vec koji rezi. Ili nesto tako. Brate kad god sam se isao tuci, nikad nisam pricao. Skoncentrisem se gdje mu je saka da ne zamahne prvi i gledam da ga prvi po mogućnosti odmah iz zaleta da ga udarim.
I tu je the end. AaaAA kad god sam gledao svadje gurni ti mene, pa gurnem ja tebe, pa vices haj udari ako smijes, pa onda ja haj ti, pa ti kazes razbit cu te, pa ja vicem ovo ono...nikad niko nikog tu nije udario
Jasminn
stakleni
Hajde, dabogda se naigrao u ovom klubu.
Edin Bugojno
Nešto fali u njegovoj glavi.
@dn@n
Daj Bože da i tu krene kako treba. Meni se cini da je on izgubljen. Nema od rode nista
King_Kenny
...ne moze on ni ovoj ekipi igrati redovno,to je ipak najjaca europska liga...on je za Cedevite,to mu je vrhunac.
dinass
A to znas jer si klon od Obradovica,Blata i Mesine?
King_Kenny
@dinass ...zapamti sta sam rekao...odigrat ce na pocetku 2-3 utakmice i klupa do kraja sezone...i onda ce raskinuti ugovor...njemu je najbolje da se zaposli u BH Telekom sa bratom dok jos ima stelu tamo...momak nema pojma o kosarci...a sto se Obradovica tice,zvao bi ga on u Partizan da ista vrijedi...uzeli su Kurucsa koji je draftovan u Brooklyn poslije Muse u drugom krugu.
Jasminn
@King_Kenny i nakon sto odigra te 2-3 utakmice, dodje u kafic pored dvorane, kaze konobar!!! Kad ides ti i kazes "izvodite gospodine"
ja_doso_nako
Dzenan Musa je Anid Travancic u kosarci
dinass
Taj je samo siskice imao na glavi i konac da mu usi neodpadnu
Ajde makar igra u najjačoj ligi u europi.
19211921
Dobar potez. Igrat ce i za reprezentaciju a ako se dokaze u acb lahko je i do eurolige. A nba, ko zna, duga je karijera pred njim akoBogda
WOLF20
Sada pamet u glavu i maksimalno ozbiljno pristupi.
E.Car
Musa da si bolji sa glavom više bi postigao!
E.Car
Na stranu to, ima i toga. Ali on je sa 18 godina umislio da je superstar.
dinass
U svima nama,svi smo ga digli u zvijezde sanjajuci o novom Markovicu
Jasminn
@E.Car a sa 16 donio zlato Bosni. A mi ga pljujemo ko da zlatnih imamo na bacanje. Medju njima i ti. Jesi mogao preskociti komentar? Jesi. Koliko govoris ti istinu, toliko i ja govorim istinu, pa ce te ipak malo bocnuti moj komentar. Tako ce i njega.
Hanson091
I onda se kofol kofrči i Teletovicu nesto u Mejdanu dobacujee, mali sebi umislio eto dokle je dobacio..
Harox7
Sada nema izgovora da se ne odozove pozivu u repku.Sretno Musa
dinass
Zar je ikada odbio?
user1597698961
Bude li se pravio glavni i rusio atmosferu ekipe ne treba ga ni zvati,a obzirom da se pravi vazan tesko da ne porusi sjajnu atmosferu atica kamenjasa gegica sulejmanovica i ostale ekipe
Jasminn
@Harox7 dao sam lajk jer jedan od rijetkih komentara gdje nije izvrijedjan.
Bas zbog toga sto ga vrijedjanju na sve strane ja licno se nebi odazvao da me ko moli jer nismo zaslužili.
Takodjer sretno Musa.
KB9
Sretno majstore??
haris1000
Nikad više nba nažalost, šteta
dinass
Nije NBA jedina kosarka,euroliga je drug barem meni puno zanimljivija.NBA od odlaska MJ i ostalih je postala vise swou nego ozbiljna kosarka
Harunvelez
E **** ga. Hajde barem ce imati vecu minutazu?
user1604155860
Koliko je dobio za raskid ugovora u Americi nemora do kraja zivota vise ni igrati ni raditi.A ipak mislim da ce uspjeti u Spaniji to i jeste njegov neki nivo kvaliteta.
stranputica
Na žalost prijatelju, moraće se on dobro pomučiti da dokaže i pokaže da je Španija njegov nivo. Od stare slave se ne živi. Sretno mu bilo. Svi su uz njega, pa i ovi forumaši koji ga ne gotive :) . Pozdrav!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.