Džanan Musa pokazao kako se snalazi za trening u kućnoj izolaciji, ali zdravlje je na prvom mjestu

Sjajan pogled sa zgrade na New York

Džanan Musa pokazao kako se snalazi za trening u kućnoj izolaciji, ali zdravlje je na prvom mjestu

E. Čaušević

Bh. košarkaš Džanan Musa oduševio je nedavno javnost jer je odlučio finansijski pomoći bolnici u Bihaću u borbi protiv pandemije koronavirusa.

Musa je donirao određenu sumu novca za bolnicu u rodnom gradu, te je pokrenuo humanitarnu akciju u cilju da se ta svota značajno poveća. Bh. košarkaš se nalazi u New Yorku u kućnoj izolaciji nakon što je NBA sezona prekinuta.

Da stvar bude gora zaraženo je i nekoliko košarkaša Brooklyn Netsa među kojima na svu sreću nije bio Musa.

Mladi bh. košarkaš pokazao je da pronalazi način da trenira iako je u izolaciji. Na vrhu zgrade u kojoj živi je našao mjesto za trening, ali je na prvom mjestu zaštita svog zdravlja jer ne napušta svoj dom bez zaštitne maske i rukavica.

View this post on Instagram

Find a way to workout, even If it’s on the rooftop of your building #StaySafe #StayHome

A post shared by Dzanan Musa (@dzananmusa) on

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi