Džanan Musa povrijedio tetivu!
Dragulj bh. košarke je uplakan napustio teren Skenderije nakon meča sa Češkom i sada se čekaju prve zvanične informacije o stepenu povrede

Loše vijesti nakon Češke

Džanan Musa povrijedio tetivu! · Saznajemo

Midhat Šljivak

Džanan Musa u suzama je napustio parket Skenderije nakon meča sa Češkom.

Talentovani bh. košarkaš povrijedio se u ovom duelu, a prve vijesti nisu baš optimistične.

Kako saznaje SportSport.ba iz izvora bliskih košarkašu Brooklyn Netsa, Musi je stradala Ahilova tetiva, što je jedna od najtežih sportskih povreda.

Musa je odmah nakon utakmice prebačen na dodatne preglede i ostaje nada da se ne radi o težoj povredi.

Potražite više informacija na temu FIBA Svjetsko prvenstvo:

Teže povrede Ahilove tetive traže operaciju i višemjesečno odsustvo sa parketa i iskreno se nadamo da povreda Džanana Muse nije teška i da ćemo ga uskoro gledati u dresu Brooklyn Netsa.

Top Komentari

Emir
Koji debil majko mila izaberu te ljudi u prvom krugu drafta najace lige na svijetu gdje zaradjujes milione dolara po sezoni i ti dodjes igrati u cumezu protiv tamo neke Ceske....
6 31

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi