Meč se lomi, a sudija donosi "krivu" odluku - Reakcija Džanana Muse apsolutni je hit
Džanan Musa večeras je imalo nekoliko zanimljivih reakcija.

Nije mogao da vjeruje

Meč se lomi, a sudija donosi "krivu" odluku - Reakcija Džanana Muse apsolutni je hit

E. Ganibegović

Nevjerovatan meč s četiri produžetka večeras su u Euroligi odigrali Real Madrid i Anadolu Efes. Junak meča bio je Džanan Musa, koji je imao i nekoliko zanimljivih reakcija.

Nakon čak četiri odigrana produžetka, Real Madrid je večeras rezultatom 130:126 savladao Anadolu Efes. U regularnih 40 minuta bilo je 81:81.

Bez imalo sumnje, Džanan Musa je bio prvo ime susreta. Odigrao je najbolju utakmicu u sezoni, ali i u karijeri u Euroligi.

Naime, naš košarkaš ubacio je 40 poena, te dodao dva skoka i osam asistencija. 

Oglasi

Emotivna reakcija Džanana Muse

Bh. košarkaš pred kraj utakmice, odnosno 4. produžetka, kratko je bio na klupi. Za to vrijeme primijećena je jedna vrlo emotivna reakcija.

Pri rezultati 121:119, sudija je donio jednu odluku koja se nije svidjela našem košarkašu. Argentinac Facundo Campazzo napravio je jedan prekrša, te je sudija kao iz topa pokazao na liniju za slobodna bacanja.

Kamera baš u tom momentu ide na lice Džanana Muse. Nije mogao da vjeruje, a kada je shvatio da promjene odluke nema, okrenuo se i rukama se uhvatio za glavu.

Potražite više informacija na temu Euroleague:

Na njegovu sreću, ali i zahvaljujući njemu, Real Madrid je na kraju stigao do velike pobjede. Džanan Musa je na kraju pri postizanju svog 40. poena napravio nesposrtsku zbog slučajnog udaranja laktom protivnika, no to nije koštalo ni njega ni Real. 

Lakat u lice protivnika.

Real Madrid je sada na omjeru 17-2 i ostaje na vrhu Eurolige. S omjerom 14-5 slijedi Virtus iz Bologne, dok je Barcelona s 13-6 omjerom na trećoj poziciji.

Zaprati BC Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
BC Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Napravio davno prije faul u napada sudije šute ...sta se ****is nije tu Miško sudija ****o jedno
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi