Musa ostao zatečen komentarom turskog novinara da ne zna ko je Pjanić

Tokom gostovanja u emisiji Efesa

Musa ostao zatečen komentarom turskog novinara da ne zna ko je Pjanić

A. Čaušević

Džanan Musa nije bio u konkurenciji za utakmicu Eurolige između Efesa i CSKA.

Dok su se njegovi saigrači zagrijavali i pripremali za meč Musa je bio gost emisije Efes Studyo koja se emituje kao uvod u utakmice.

Musa je s voditeljom pričao o raznim temama, a jedno od pitanja je bilo i koji su omiljeni Musini fudbaleri na poznatoj video igri FIFA.

"Edin Džeko, Miralem Pjanić...", počeo je nabrajati Musa nakon čega ga je voditelj prekinuo kazavši da ne zna ko je Pjanić.

Potražite više informacija na temu Euroleague:

"Pjanić igra za Barcelonu", kazao je bh. košarkaš te naveo da su Lionel Messi, Cristiano Ronaldo i Kylian Mbappe još trojica njegovih omiljenih igrača.

Promo

Top Komentari

Pajver
Možda kao i muralem rezerva rezervi
2 25
Pajver
Ni vaš novinar nezna ko je muralem ahhaaaaahhaa
0 21

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi