Musa je danas bio "višak" u rosteru Efesa

Pet stranaca nastupilo

Musa je danas bio "višak" u rosteru Efesa

H. Zilić

Bh. košarkaš Džanan Musa nije bio u rosteru Efesa za današnji duel protiv Buyukcekmecea kojeg je tim iz Istanbula dobio rezultatom 83:94.


Musa je u prve tri utakmice imao minutažu i dobar prosjek poena, ali Ataman ga je danas izostavio iz rostera, a razlog je "višak" stranaca.

Anderson, Veaoubius, Dunston, Singelton, Micicć je pet stranaca koji su dana bili u rosteru, a Ataman je i ranije govorio kako je jako bitna biti rotacija za strane igrače i da želi svima da pruži šansu.

Musa je i  euroligaškim utakmicama bio u rosteru, vidjet ćemo šta je za narednu utakmicu.

Top Komentari

GAZIJASAISTOKA_
Samo se zahvali Misku Raznatovicu sto ti je menager, u Efesu si na NJEGOV OBRAZ..ko PRATI KOSARKU, zna o cemu pricam..SRETNO MUSA..
4 5
Dinouz
Musa vrati se u spars mozda iduce sezone igras aba ligu....sve drugo je cini se preveliki zalogaj
3 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi