Bez neizvjesnog meča u Euroligi, Musa ostao na "nuli"

Na programu su bila četiri susreta

Bez neizvjesnog meča u Euroligi, Musa ostao na "nuli"

Admin Čaušević

Niti jedan od četiri susreta Eurolige igrana danas nije ponudio neizvjesnu završnicu. 

Efes Pilsen je sa 76:53 pobijedio Olympiacos i to zahvaljujući fenomenalnoj drugoj četvrtini (32:8). Domaće je do pobjede predvodio Shane Larkin sa 21 poenom.

I Džanan Musa je dobio priliku za igru. Na parketu je proveo nešto manje od dvije minute i nije se upisao u strijelce.

Baskonija je bila ubjedljiva na gostovanju kod Khikmija rezultatom 67:89. Domaćim nije pomoglo odlično izdanje Shveda sa 16 poena i 10 skokova. Dragić, Vildoza i Giedraitis su se bili najbolji kod gostiju.

Potražite više informacija na temu Euroleague:

Milano je na svom parketu pobijedio Maccabi 87:68, dok je Barcelona sa 86:62 nadigrala Žalgiris. Kod Katalonaca najefikasniji su bili Higgins i Oriola sa po 19 poena.

Top Komentari

Chico
Hahahaha hajd ti nazad u Cedevita Olimpiju dok te bilo ko uzima za ozbiljno... Bosna Royal ce ti biti olafon za 3 godine
1 3
roki-rokic
E moj Musa bolje ti je da si otiso u Sparse.Tamo bi barem igrao.
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi