7

Komentari (7)

King_Kenny
...zadnju cetvrtinu usao samo zadnju minutu,imao bi sigurno preko 20 poena,ne znam sta jede ****a ovaj trener...
malezija
Problem je kad jedinicu igra onaj Rodriguez, niti 1 loptu ne da Musi, potpuno ga ignorise, ali ipak je dobar i trebao bi konstantno bivati bolji i iskusniji.
vence
Doziranje minutaze..pa,vidis da,igraju svaka 2 il 3 dana..a i roster im je apsolutno izjednacen..svi su "tu negdje"
stranputica
Duga je sezona, ali ovo što je rekao @malezija je baš tako. Gledao sam prvih nekoliko utakmice sezone i Llull i Rodriguez, kada su na 1-ici, bukvalno okreću glavu od njega kad imaju loptu.....samo sabur pa će sve doći na svoje mjesto.
nestofino
@King_Kenny znam da se bojiš kao i mnogi ovdje da ti SIPA ne uleti u kuću i ok je, razumijem te kao i većinu.... Nema veze , ja ću brate SAM uz Allahovu pomoć a i ta SIPA ( moje kolege ) i da dođu... Popit će kafu sa mnom. A ovo sam ti htio reći... Nemoj tako da psuješ to GOFNA a musliman Bošnjak Bosanac hehe hehe hehe.
Ironija NARAVNO tebriceee
malezija
Šta će sipa, nek hapsi one bosanske katolike koji su se onako bezobrazno ponašali tokom cijelog prvenstva i nakon završetka.
malezija
Liull se u međuvremenu popravio, koliko toliko dadne tu loptu ali onaj drugi, ni u šali, totalni bojkot
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.