Sada je svima jasno zašto Musa u Real Madridu nije dobio dres s brojem 13

Ostao bez najdražeg broja

Sada je svima jasno zašto Musa u Real Madridu nije dobio dres s brojem 13

Endin Čaušević

Real Madrid je prije nekoliko dana potvrdio da je bh. košarkaš Džanan Musa novo pojačanje kraljevskog kluba.

Musa je nakon fantastične sezone u Breoganu imao na stolu nekoliko zanimljivih ponuda, ali na kraju jednostavno nije mogao da odbije poziv iz Madrida.

Bh. košarkaš je potpisao dvogodišnji ugovor s kraljevskim klubom i očekuje se da naredne sezone nastavi tamo gdje je stao u Breoganu.

Musa je sjajnim partijama u dresu Breogana uspio da dođe čak do MVP nagrade Endesa lige što je odličan podvig, ali jasno je da bh. košarkaš sada želi s Kraljevima osvajati titule.

Bh. reprezentativac je prošle sedmice zvanično predstavljen kao novo pojačanje Real Madrida, te je u svom novom klubu zadužio dres s brojem 31.

Poznato je da je Musin najdraži broj 13 i očekivalo se da će taj broj nositi i u Real Madridu, ali se to nije desilo. Međutim, danas je stiglo jasno objašnjenje zašto Musa nije zadužio svoj najdraži broj.

Naime, Real Madrid je ozvaničio danas dolazak Sergija Rodrigueza koji se vratio u kraljevski klub. Popularni Chacho je potpisao ugovor s Kraljevima i on je uzeo upravo broj 13.

Potražite više informacija na temu ACB liga:

Rodriguez je za Real Madrid igrao šest godina, a potom je 2016. godine prešao u Philadephiju 76erse. Nakon toga nastupao je još za CSKA Mostva i Olimpiju iz Milana gdje je prošle sezone osvojio titulu prvaka Italije.

Image

Zaprati BC Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
BC Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi