Breogan se sa samo dvije riječi oprostio od Džanana Muse

Potpisao za Real Madrid

Breogan se sa samo dvije riječi oprostio od Džanana Muse

Endin Čaušević

Mladi bh. košarkaš Džanan Musa od danas je i zvanično novi igrač Real Madrida.

Kraljevski klub je na svojoj zvaničnoj stranici objavio da je Musa potpisao ugovor s Realom, te da će sigurno biti veliko pojačanje.

Musa u Real Madrid stiže nakon fantastične sezone u Breoganu nakon koje je izabran za MVP igrača španske Endesa lige.

Naš reprezentativac s kraljevskim klubom potpisao je ugovor na dvije godine, te je zadužio dres sa brojem 31 nakon što je njegov najdraži broj 13 bio zauzet.

Musa je u Real Madrid stigao kao slobodan košarkaš jer mu je istekao ugovor s Breoganom. Klub iz Luga se oglasio na Twitteru nakon potvrde da je Musa potpisao za Real Madrid, te su poželjeli sreću svom dojučerašnjem igraču.

"Sretno brate", napisali su iz ovog španskog kluba.

Potražite više informacija na temu ACB liga:

Musa je u Breoganu bio samo jednu sezonu, ali je ostavio zaista neizbrisiv trag i ne krije da će taj klub zauvijek ostati u njegovom srcu, a ko zna možda nekada u budućnosti ponovo odluči da obuče dres ovog kluba.

Zaprati BC Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
BC Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti