Postavili tri pitanja Džananu Musi, pa dok je on izvodio slobodna bacanja oni prikazali odgovore
Džanan Musa nije igrao u prvom poluvremenu meča Real Madrid - Alba Berlin

Novina Eurolige na mečevima ove sezone

Postavili tri pitanja Džananu Musi, pa dok je on izvodio slobodna bacanja oni prikazali odgovore

Endin Čaušević

Košarkaši Real Madrida igraju trenutno na svom parketu protiv Albe iz Berlina utakmicu desetog kola Eurolige, a na startu drugog poluvremena u centru pažnje našao se bh. reprezentativac Džanan Musa.

Real Madrid ima ulogu favorita u večerašnjem meču, a trener domaćeg tima Jesus Chus Mateo odlučio je da izmiješa početnu petorku što se previše nije osjetilo na parketu kada je u pitanju igra kraljevskog kluba.

Kraljevi su imali prednost od samog početka koji su uspjeli da održavaju, a na pauzu se otišlo kod rezultata 44:33 za domaći tim.

Zanimljivo je da nakon dugo vremena Džanana Muse nije bilo u početnoj petorci Real Madrida, ali i da mu Mateo uopšte nije dao priliku da upiše minutažu tokom prvog poluvremena.

Međutim, Musa se našao na parketu odmah na početku drugog dijela utakmice i pokazao je koliko je željan košarke.

Oglasi

Ubrzo po nastavku meča Musa je uspio da izbori slobodna bacanja, te se našao u centru pažnje zbog zanimljivog detalja kojeg je Euroliga istakla u prenosu dok je bh. košarkaš bio na liniji za slobodna bacanja.

Od ove sezone uveli su novinu da prikažu tokom prenosa neke zanimljive stvari o košarkašima koji su u tom trenutku u centru pažnje, a večeras je red došao na momka iz Bihaća.

   Džanan Musa odgovorio na zanimljiva pitanja Eurolige

Radi se o tri pitanja, a to su: Da nisam košarkaš bio bih?, Najdraži film i najbolji savjet?

Potražite više informacija na temu Euroleague:

Musa je na pitanje da nije košarkaš odgovorio da bi bio fudbaler, dok je za njega najdraži film "Equaliser 2", odnosno "Pravednik 2" u kojem glavnu ulogu tumači legendarni Denzel Washington.

Što se tiče savjeta Musa je poručio da je za njega najbolji savjet bio da ostane na zemlji i uvijek gleda naprijed.

Zaprati BC Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
BC Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi